27 Aralık 2005

Eskişehir Sanat Derneği 6. Karma Resim - Heykel Sergisi

Foto Galeri için Resmi Tıklayınız !

Eskişehir Sanat Derneği'nin Geleneksel 6. Karma Resim - Heykel Sergisi 27 Aralık 2005 günü 40 sanatçının 40 esriyle Büyükşehir Sanat Merkezinde açıldı.

Sergiye katılan sanatçılar: Ahmet Avcı, Ayşe Sezer, İlkiz Çolak, Arzu Aydın Deveci, Şebnem Akkaya, Necla Coşkun, Hale Arderman, Rıdvan Coşkun, Münevver İzgi, Yurdagül Işıl, Ebru Kavlak, Dilek Kıratlı, Mustafa Özdemir, Serkan Şen, Cenk Sezer, Meral Turna, Saliha Kaygusuzoğlu, Elif Budak, Hasan Rıza Cerrah, Nimet Cörüt, Mehmet Kanlı, Mehmet Özkal, Hacer Çoban, Fatma Doğan, Sevgi Koç,Erdoğan Ulukan, Selda Mant, Birgün İpek, Ertan Kavlak, Özlem Keser, Mustafa Kemal Çetinel, Ferahnur Erdoğan, Havva Özürün, Kadri Türküm,Sevda Mant,Selda Kumlu,Ahmet Er,Yunus Emre Kırar