27 Mayıs 2011

2011 Lise Öğrencileri Şiir ve Öykü Yarışması

Eskişehir Sanat Derneğinin Eskişehir Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının desteğiyle geleneksel olarak düzenlediği Güngör Kibaroğlu, Celil Yeniköylü, Şehabettin Tosuner, Hasan Demir,Kemal Şen'den oluşan seçici kurulun değerlendirdiği 9. Eskişehir Lise Öğrencileri Şiir Yarışmasının Ödülleri :
Birincilik Ödülü: Rabia Macit (Cemal Mümtaz And. Öğretmen Lisesi),
İkincilik Ödülü:Hakan Mıhkesen (Turgut Reis Tek. ve End. Meslek Lisesi),
Üçüncülük Ödülü: Kevser Çakmak ( Cemal Mümtaz And. Öğretmen Lisesi),
Mansiyonlar: Ramazan Özdemir (Şehit Fazıl Yıldırım And. Lisesi), Fadime Şakrak (Şehit Münür Yıldızak Lisesi),
Eskişehir Sanat Derneği Özel Ödülü: Fadile Mutlu (Gazi And. Kız Tek. ve Meslek Lisesi)

Ayten Özkan, Münevver İzgi, Ahmet Taşçıoğlu, Mehmet Sadık Bozkurt'tan oluşan seçici kurulun değerlendirdiği 9. Eskişehir Lise Öğrencileri Öykü Yarışması Ödülleri:
Birincilik Ödülü: Ayşenur Kavak (Prof.Dr. Orhan Oğuz And. Lisesi),
İkincilik Ödülü: İrem Özdil (Eskişehir And. Lisesi),
Üçüncülük Ödülü: Ayşenur Ergökten (Esk. Kılıçoğlu And. Lisesi),
Mansiyonlar: Öykü Elçi (TOKİ Şehit Savaş Kubaş And.Lisesi),Didem Nur Kurt (Esk. Kılıçoğlu And. Lisesi),
Eskişehir Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Özel Ödülü: Nesibe ileri (Yılmaz Çetintaş And. Lisesi)