1 Ekim 2012

Ayın Fotoğrafı Yarışmasının Konusu: Eskişehir

Eskişehir Sanat Derneği tarafından Eskişehir'de her yaşta, her meslekte, herkesi fotoğraf çekmeye özendirmek, onlara konu vererek daha disiplinli fotoğraflar çekmeye,daha güzel fotoğraflar elde etmeye yönlendirmek ve sergilerde biraraya getirmek amacıyla her ay "Ayın Fotoğraf Yarışması" düzenleniyor.

Ekim ayının ilk gününden son gününe kadar sürecek. Yarışmanın konusu: Eskişehir'dir. 30x40 cm boyutunda baskılı, (Dijital baskı olabilir) isteyen tek, isteyen en fazla üç fotoğrafıyla katılabilir.

Yarışmaya katılacak fotoğraflar önce Eskişehir ve ilçelerinde daha sonra başka şehirlere götürürmektedir.

KATILIM SÜRESİ VE SON KATILIM TARİHİ:
Katılım; her ayın ilk gününden son gününe kadar sürer.
YARIŞMANIN KONUSU:
Yarışmanın konusu her ay değişir Ekim 2012 için Eskişehir'dir.
İSTENEN KOŞULLAR:
30x40 cm boyutunda baskılı olacak (Dijital baskı olabilir)
İsteyen tek, isteyen en fazla üç fotoğrafıyla katılabilir.
Fotoğrafın arka yüzüne İsim ve telefon yazılması gerekiyor.
Katılımcı yarışmaya katıldığı fotoğrafını fotoğrafının yanında bir de CD olarak verecektir.
SEÇİCİ:
Yarışmanın seçici kurulu her ay değişen kişilerden oluşmaktadır.
ÖDÜLLENDİRME:
Yarışmada sadece "Ayın fotoğrafı" seçilen fotoğrafa ödül olarak plaket ve belge, iki adet de özendirme olarak "Başarı Belgesi" verilmektedir.
SONUÇUN AÇIKLANMASI:
Her ay yarışmanın bitiş tarihini takip eden ilk yedi gün içersinde derneğin web sitesinde ve basında açıklanacaktır.
SERGİLEME:
Yarışmaya katılacak fotoğraflar önce Eskişehir Sanat Derneği Sergi salonunda ve derneğin web sitesindeki e-galeri de sergilenecektir. Bu sergiden seçilenler derneğin Karma Fotoğraf Sergilerinde önce Eskişehir ve ilçelerinde daha sonra başka şehirlerde sergilenecektir.
YAYINLAMA:
Ödüllendirilen fotoğraflar derneğin yayını Eskişehir Sanat dergisinde yayınlanacaktır. Ayrıca yarışmanın sonucunu duyurmak ve haber olarak basılı basında ve internet ortamındaki haber ve sanat sitelerinde yayınlanacaktır.
ADRES:
Sakarya Cad. No:25 / Telefon:2302557 Gsm: 05353238363 esk.sanatdernegi@gmail.com