17 Ekim 2012

Emine KAHVECİOĞLU

Eskişehir doğumlu,resime emekli olduktan sonra 2006 yılında Eskişehir Olgunlaşma Enstitüsü Pratik Kız Sanat Okulu Resim Bölümünde başladı. Halk Eğitim Merkezi ve Eskişehir Sanat Derneğinde resim ve desen çalışmalarına katıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Resim Atölyesinde ve Bizce Sanat Atölyesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Katıldığı Sergileri:
  • 2008 - HEM Karma Resim Sergisi / Eskişehir Öğretmen Evi
  • 2009 - Karma Resim Sergisi / Büyükşehir Sanat Merkezi
  • 2010 - Karma Resim Sergisi / Öğretmen Evi
  • 2010 - Eskişehir Sanat Derneği Eskişehirli Kadın Ressamlar Sergisi / TED Koleji
  • 2010 - Karma Resim Sergisi / Eskişehir Devlet Güzel Sanatlar Galerisi
  • 2010 - Eskişehir Sanat Derneği Bilecik Sergisi / Bilecik Devlet Güzel Sanatlar Galerisi
  • 2010 - Eskişehir Sanat Derneği 14. Fotoğraf Sergisi /Büyükşehir Sanat Merkezi
  • 2010 - ESYO 4. STK Festivali Sergisi
  • 2011 - Eskişehir Sanat Derneği 15. Fotoğraf Sergisi / Büyükşehir Sanat Merkezi
  • 2011 - Eskişehir Sanat Derneği 23. Karma Resim Sergisi / Eskişehir Devlet Güzel Sanatlar Galerisi
  • 2011 - Gürleyik Karma Resim Sergisi /Eskişehir Yunus Emre Kültür-Sanat Merkezi
  • 2011 - Eskişehir Sanat Derneği 24. Karma Resim Sergisi / Büyükşehir Sanat Merkezi
  • 2012 - Bizce Sanat Atölyesi Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi /Kanatlı AVM
  • 2012 - Bayram yeri konulu Resim Sergisi /Özdilek AVM
  • 2012 - Bizce Sanat Atölyesi Karma Resim Sergisi / Tepebaşı Belediyesi Sanat Evi
  • 2012 - Çanakkale Uluslararası Resim Festivali / Çanakkale
  • 2012 - Eskişehir Sanat Derneği 26. Karma Resim Sergisi / Büyükşehir Sanat Merkezi

Foto Galeri için Resmi Tıklayınız !