17 Aralık 2012

Yılın Son Fotoğraf Sergisi

Eskişehir Sanat Derneği üyeleri Büyükşehir Sanat Merkezinde 2012 yılının son fotoğraf sergisini açtı.

Eskişehir'de sanatı yaygınlaştırma amacıyla her yaşta herkese sanatla ilgilenme ortamı yaratan ve gelişmelerine katkıda bulunan Eskişehir Sanat Derneği'nin Murat Seven'in öğreticiliğinde düzenlediği fotoğraf kursuna katılan yeni fotoğrafçılarla derneğin fotoğraf grubundaki fotoğraf sanatçılarının eserlerinin yer aldığı 23. Karma Fotoğraf Sergisi büyük ilgi gördü.

Sergi açılışında konuşan dernek başkanı Şehabettin Tosuner "Karma sergiler ustalarla yenilerin bir araya geldiği, kaynaştığı önemli sergilerdir. Ülkemizde sanatın yaygınlaşması ve gelişmesi için bu karma sergilerin büyük işlevi vardır. Ustalarımızda dün yenilerdi. Bu sergilerde fotoğraf dostluğunu da yarattığımıza inanıyorum.Bu sergimize çok güzel fotoğraflar getirdiniz" diye konuştu.

Sergide Seda Yücel, Selen Kolbey, Güngör Kavlak, Doğuhan Bayındır, Sevgi Kösem, Murat Seven, Sevinç Saracık, Mesut Öztürk, Murat Kocaadam, Ferit Oktaş, Ece Kavlak, Ahmet Fenar, Ayhan Oskaylar, Metin Turan, Meral Eryaşar, Ahmet Özkan, Ayşe Yıldız, Hakan Güven, Murat Erme, Özlem Akan, Turgut Koç, Beyhan Ünlü, Necati Akkoç, Melek Özden, Emine Ertek, Affan Osman Güngör, İsmail Ok, Günseli Başsav,Burak Erim'in eserleri sergileniyor.Sergi23 Aralık'a kadar sürecek.