29 Nisan 2013

ESKİŞEHİR SANAT DERNEĞİ
       1. ÖĞRETMENLER ÖYKÜ YARIŞMASI
       ŞARTNAMESİ

1-      Eskişehir İl sınırları içersindeki tüm İlköğretim, Orta Okullar ve Liselerdeki öğretmenler katılabilir.
2-      Her katılımcı bir öyküsü ile katılabilir.
3-      Öyküler bilgisayarla 12 punto, çift ara ile yazılmış, 3 sayfayı geçmemiş olacaktır.
4-      Yarışmaya rumuz ile katılanacak. Üzerine rumuz yazılı kapalı zarf içersine adı, soyadı, okulu, posta adresi, telefonu ve kısa özgeçmişi yazılacak.
5-      Öyküler 5 nüsha fotokopi ile çoğaltılmış olarak, yanında bir de CD’de teslim edilecek ya da posta ile gönderilecek.
6-      Ödüller; Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ve iki adet Mansiyon olarak Plaket ve Belge verilecek.
7-      Son teslim tarihi: 15 Mayıs 2013
8-      Ödül töreni : 8 Haziran 2013
9-      Yarışmanın sonucu Eskişehir Sanat Derneği’nin web sitesinde  4 Haziran 2013 günü açıklanacak.,
10-   Teslim adresi: Cumhuriye Mah.Sakarya cad. (1) No: 25/2 Tepebaşı /Eskişehir