19 Nisan 2013

5. Lületaşı Fotoğraf Yarışması

Amaç: Eskişehir Sanat Derneği ile Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Lületaşımızın                 fotoğraflanması, fotoğraflarken ve sergilerinde Lületaşımızın tanıtımına katkıda bulunmak   geleceğe belge ve arşiv kazandırılması amaçlanmaktadır.
1-      Lületaşı Fotoğraf Yarışmasına her yaşta, herkes katılabilir.
2-      Yarışmaya katılacak fotoğraflarda Lületaşı olacak ve çıkarılmasından işlenmesine, yapılmış işlerden, işleyen sanatçılarına, satışa sunumundan  kullanımına kadar görüntüleriyle lületaşımız olacak
3-      Yarışmaya katılacak fotoğrafların boyutu 30x40 cm (A3) olacak . Katılımcı fotoğrafın arkasına yapıştıracağı kağıta adı,soyadı, telefonu, mail adresi yazacak.
4-      Yarışmaya en çok 5 fotoğrafla katılabilinir. Katılan tüm fotoğraflar şartnameye uygun ise sergilenecektir. Ödül töreni ve sergi açılışı Esnaf Sarayı yanındaki Büyükşehir Sanat Merkezinde (Turgut Özakman Sahnesi olduğu yer) 28 Mayıs 2013 günü saat 17.30’da yapılacak ve sergi 5 Haziran günü akşamına kadar sürecektir.
5-      Ödüller: Birincilik,İkincilik, Üçüncülük ve iki adet mansiyon plaketi verilecek.
6-      Teslim tarihi 22 Mayıs 2013 günü akşamına kadar. Eskişehir Sanat Derneği Sakarya cad. No:25/2 Adresine teslim edilecek.
7-      Fotoğraflar Eskişehir Sanat Derneği’nin yurtiçi ve yurtdışında Lületaşımızı tanıtım sergilerinde sergilenecektir.
8-      Fotoğraflar Eskişehir Sanat Derneği’nin yayını Eskişehir Sanat Dergisinde ve derneğin web sitesi www.eskisehirsanatdernegi.org ‘da yayınlanacaktır.
9-      İletişim:    05353238363     esk.sanatdernegi@gmail.com