5 Temmuz 2013

Ahmet Fenar'ın şiiri "Ayın Şiiri" seçildi.

Eskişehir Sanat Derneği'nin Eskişehir'de şiir yazanlara daha çok şiir yazmalarına teşvik etmek ve gelişmelerine ortam yaratmak ve tanış olmak amaçıyla her ay düzenlediği "Ayın Şiiri" yarışmasını Haziran ayında şair Ahmet Fenar " Bir şarkıdır Aşk dediğin" şiiriyle kazandı.

Ahmet Fenar daha önce yine Eskişehir Sanat Derneği'nin 2013 yılında düzenlediği 2. Öğretmenler ve 2.Vehbi Cem Aşkun Şiir Yarışmalarının ikisinde de ikincilik ödülleri kazanmıştı.

BİR ŞARKIDIR “AŞK” DEDİĞİN

Avuçlarımızdan
su
içerdi