31 Ekim 2013

“ATATÜRK’Ü ANLAMAK” konulu lise öğrencileri kompozisyon yarışması ödülleri verildi

Eskişehir Sanat Derneği ile Uluslar arası Lions Dernekleri 118-K Yönetim Çevresi Federasyonunun  Cumhuriyetimizin 90.yılını kutlama etkinlikleri arasında liseli öğrenciler arasında düzenlediği “Atatürk’ü Anlamak” konulu kompozisyon yarışmasında ödül alan öğrencilerin ödülleri derneğin  Türkiye çapında sanatçılarla düzenlediği,T epebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev Sanat Galerisinde gerçekleştirdiği “Cumhuriyet Coşkusu Resim Sergisi”nin  açılışında törenle verildi.
 Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Uluslar arası Lions Dernekleri 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Ayşe  Gülten Öztürk, Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabettin Tosuner ve kalabalık sanat severlerin ve öğrenci ailelerin katılımıyla gerçekleşen törende

Birincilik Ödülü:  Gazi Yakup Satar Kız Teknik  ve Meslek  Lisesinden Tuğçe Gökdemir.
İkincilik Ödülü:  Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesinden Ummahan Kaplan.
Üçüncülük Ödülü:  Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden Aleyna Atlı.
Mansiyonları :  Eti Sosyal Bilimler Lisesinden Berat Ebru Yücel ve  Eskişehir Gelişim Kolejinden Ayşenur Yiğitel aldılar.