14 Aralık 2013

Hakan Güven

HAKAN GÜVEN

1993 yılında Eskişehir doğdu. 2011'de Eskişehir Gazi Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Grafik Animasyon bölümünden mezun oldu. Şu an Anadolu Üniversitesi A.Ö.F. Fotoğraçılık ve Kameramanlık ve Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği bölümünde eğitimini devam ettirmekte.

Kişisel Sergileri:
            2013 - Eskişehir Sanat Derneği Sergi Salonu

Katıldığı Sergiler:
           2012- Eskişehir Sanat Derneği 23. Karma Fotoğraf Sergisi
          2013- Doğuhan Bayındır ile Şehir konulu ortak sergi
                     Eskişehir Sanat Derneği Sergi Salonu
          2013- Eskişehir Sanat Derneği 27. Karma Sergi
                     Eskişehir Eti Arkeoloji Müzesi
          2013- 5.Lületaşı Fotoğraf Yarışması Sergisi
          2013- 7.Eskişehir Fotoğraf Şenliği Sergisi
                     Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat Galerisi
          2013- Eskişehir Sanat Derneği 33. Karma Sergisi

Ödülleri:
          2013 - 5. Lületaşı Fotoğraf Yarışması Birincilik Ödülü.

Hakan Güven Hakan Güven Hakan Güven Hakan Güven Hakan Güven