19 Ocak 2015

6. Lületaşı Fotoğraf Yarışması

Amaç: Eskişehir Sanat Derneği ile Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Lületaşımızın fotoğraflanması, fotoğraflanırken ve sergilerinde Lületaşımızın tanıtımına katkıda bulunmak, geleceğe belge ve arşiv kazandırılmasını amaçlanmaktadır.
 1- Lületaşı Fotoğraf Yarışmasına her yaşta, herkes katılabilir.
2- Yarışmaya katılacak fotoğraflarda Lületaşı olacak ve çıkarılmasından işlenmesine, yapılmış işlerden, işleyen sanatçılarına, satışa sunumundan kullanımına kadar görüntüleriyle lületaşımızın fotoğrafı olacaktır.
3- Yarışmaya katılacak fotoğrafların boyutu 30x40 cm (A3) olacak . Katılımcı fotoğrafın arkasına yapıştıracağı kağıta adını,soyadını, telefonunu, mail adresini yazacak.
4- Yarışmaya en çok 3 fotoğrafla katılabilinir. Katılan tüm fotoğraflar şartnameye uygun ise sergilenecektir. 5- Ödül töreni ve sergi açılışı 08 Nisan 2015 tarihinde Akcami Mahallesi Malhatun Sokak No: 14 (Atatürk Lisesi yanı sokak da) adresindeki Eskişehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Sergi salonunda Saat: 17.30’da yapılacak ve sergi 18 Nisan 2015 tarihine kadar sürecektir.
 6- Ödüller: Birincilik, İkincilik, Üçüncülük ve iki adet Mansiyon plaket ve Ödül Belgesi verilecektir..
7- Yarışmanın Seçici kurulu: Ertuğrul Algan (Anadolu Ünv.) ,Şehabeddin Tosuner (Eskişehir Sanat Derneği Başkanı),Ayhan Oskaylar (Fotoğraf Sanatçısı), Fikri Baki Çetinkaya (Lületaşı Sanatçısı), Naci Uncu (Fotoğraf Sanatçısı), İzzet Göçmenoğlu (Fotoğraf Sanatçısı)
 8- Son katılım tarihi: 29 Mart 2015 günü saat:18.00’e kadar.
 9- Teslim Adresi: Eskişehir Sanat Derneği Sakarya 1 cad. No:25/3 Eskişehir 10- Geniş Bilgi:Telefon: 2302557 / 05353238363