8 Mayıs 2015

6.Vehbi Cem Aşkun Şiir Yarışması Sonuçlandı

Ünlü şair, araştırmacı ve şiir tarihçisi Vehbi Cem Aşkun adına Eskişehir Sanat Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği şiir yarışmasına 18 ilimizden 258 şiir katılmıştır.
 Celil Yeniköylü, Güngör Kibaroğlu, Meryem Göktepe, Banu Öge, Gençer Aytüre, Şehabeddin Tosuner'den oluşan seçici kurulun değerlendirdiği yarışmada
 Birincilik Ödülünü: Güray Özçelik "İncir Sütü" şiiri ile ve Erkan Kantarcı "İpekböceği" şiiri ile,
 İkincilik Ödülünü:H.Kübra Özelçi "Boyacı Çocuk" şiiri ile ve Hülya Coşkun "Kurtuluş" şiiri ile,
Üçüncülük Ödülünü: İbrahim Çınar "Odalar" şiiri ile ve Cengiz Ersöz "Yufka Yüreğim" şiiri ile,
 Mansiyonları; Kemal Şen "Sevçekim" şiiri ile, Mert Karslıoğlu "Yağmur Zamanı" şiiri ile, Özge Kır "Mütevazi Hayalle Kibirli Gerçek" şiiri ile Nihat Markoç "Yunus 'un Gülleri" şiiri ile kazandılar.