9 Ekim 2015

7. Eskişehir Öykü Yarışması

Eskişehir Sanat Derneği, Eskişehir’deki öykü yazarlarımızı ulusal edebiyatımızla buluşturmak amacıyla 2005 yılında başlattığı Eskişehir Öykü Günleri etkinliklerinde yer alan  Eskişehir Öykü Yarışmasının 7.sini düzenledi
1-Konu serbesttir.
2-Katılımcı bir adet öykü ile katılacaktır.
3-Yarışmaya katılan öykü daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış ve de ödül almamış olması gerekiyor
4-.Bilgisayar ile 12 punto ve çift aralıklı yazılmış olmalı ve üç A4 sayfasını aşmamalıdır.
5-Katılımcı yarışmaya rumuz ile katılacak.Rumuz  sağ üst köşeye yazılacak. Üzerinde rumuz yazılı zarfın içersine gerçek adı, soyadı, adresini, e-posta ve telefonu ile kısa özgeçmişini yazacak.
6-Öykü beş adet çoğaltılmış olarak gönderilecek
7-Ödüller: Birincilik Ödülü,İkincilik Ödülü, Üçüncülük Ödülü ve iki adet Mansiyon’a Plaketi ve Ödül Belgesi verilecek.
8-Son teslim tarihi: 29 Şubat 2016
9-Ödül töreni 1-2 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak 7. Eskişehir Öykü Günleri etkinliklerinde 2 Nisan 2016 günü verilecek
10-Yarışmanın sonuçu 25 Mart 2016  tarihinde derneğin www.eskisehirsanatdernegi.org adresinde yayınlanacak
11-Adres: Eskişehir Sanat Derneği  7.Esk. Öykü Yarışması  Cumhuriye Mah. Sakarya Cad. No:25/3 Tepebaşı /Eskişehir  Geniş Bilgi: 0 222 2302557  - 0 5353238363