19 Nisan 2016

Genç Sanatçılar ESOGÜ Sanat Galerisinde Buluştu

Eskişehir’de iki üniversite’nin üç fakültesinde sanat eğitimi alan genç sanatçıları bir araya getiren Eskişehir Sanat Derneği’nin Genç Sanat Birimi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sanat Galerisinde Birinci Karma Sergilerinde buluştu.
    38 genç sanatçının eserlerinin sergilendiği serginin açılışında konuşan Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabeddin Tosuner “Eskişehir’de sanat eğitimi alan genç sanatçılarımızın aralarında tanış ve dayanışmayı sağlamak ve eserlerini paylaşmalarına ortam yaratmak amacıyla kurduğumuz Genç Sanat Birimimizle Eskişehir’de genç sanatçılarının etkin olmalarını arzuluyoruz” diye konuştu. Sergiye Ayşe Çakır, Ayşe Ekici, Aşkınnur Şahan, Ayşenur Çalışkan, Aysun Yeşiltepe,Bahar Sarı, Başak Kuzlu, Büşra Tümsek, Çiğdem Bugay, Duygunur Bel,Fatma Ayhan, Fatma Yavuz, Fatmanur Temel, Ferhat Alabay, Filiz Karaca,Gizem Ateş, Gizem Gündüz, Gizem Süzen, Hakan Güven, Helin Karabil, İmren Yaman, İnci Elbir, Kubilay Bozkurt, Merve Şahbaz, Müge Bayer, Nurten Gürsoy, Pınar Ayanlı, Rüştü Arslan, Onur Neng, Özgül Şimşek, Seçil Güven, Serdar Çalık,Simge Sanal, Sude Erdem, Tuğba Demirdağ,Yasemin Arıman, Yasemin Ünlüce, Yasemin Sağdıç katıldı.