16 Haziran 2016

Yaz tatilinde çocuklar ve gençler fotoğraf çeksin! Çocuklar ve Gençler Fotoğraf Yarışması

1-      Eskişehir Sanat Derneği, fotoğraf çekmeye özendirmek, geleceğin fotoğraf sanatçılarını  çıkarmak ve Eskişehir’de fotoğraf sanatını yaygınlaştırmak amacıyla
Çocuklar  ve Gençler arasında fotoğraf yarışması düzenlemiştir.
2-       Konu; çocukların ve gençlerin kendi seçtiği, fotoğrafını çekmek istediği her şey.
3-      Boyut: Çocuklar için 18 x 24 cm. ya da A4 kağıta basılı olacak.
        Gençler için 30 x 40 ya da A3 kağıta baskılı olacak.
4-      Fotoğraf baskı ya da Dijital kuşe kağıta baskılı olabilir.
5-      Katılımcı istediği adette fotoğrafla katılabilir.
6-      Katılımcı fotoğrafın arka yüzüne okunaklı olarak adı, soyadını, doğum tarihini, telefonunu ve    e-posta adresini yazacak.
7-      Fotoğraflar  11 yaş altı ve 11-14 yaş gruplarında çocuklar ve 14 yaş üstü gençler olarak değerlendirilecektir.
8-      Ödül her iki grupta da 10 adet ödül heykelçiği verilecektir (AB kurallarına göre maddi değeri olan ödül  18 yaş altında verilememektedir)
9-      Son katılım tarihi 31 Ağustos 2016
10-   Ödül tarihi: 24 Eylül 2016