2 Kasım 2017

İki genç fotoğraf sanatçısı sergisi açtı

Eskişehir Sanat Derneği’nin Lise öğrencileri arasında düzenlediği fotoğraf yarışmalarında iki yıl üst üste ödüller alan iki genç fotoğraf sanatçısı Deniz Orçan ile Ayşe İnce Yunus Emre Kültür Sanat Merkezinde ortak fotoğraf sergisi açtı. Sergi açılışında konuşan Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabeddin Tosuner “Sanat derneklerinin görevlerinden birisi; öğrenci etkinliklerinde öne çıkan yetenekleri kent sanat ortamında yerini almasını sağlamak, ona sanatçı hüviyetini kazandırmaktır. Deniz Orçan ve Ayşe İnce fotoğraf sanatımızda yerlerini fotoğraflarıyla almış genç sanatçılarımızdır, onlara ilk sergilerini açmalarına katkıda bulunduğumuz için onur duyuyoruz” diye konuştu.