23 Kasım 2017

Yılın Sanatçı Öğretmenleri Ödüllerini Aldı

Eskişehir Sanat Derneği 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl verdiği “Yılın Sanatçı Öğretmenleri Ödülleri” yapılan törenle verildi. Eskişehir Sanat Derneği’nin etkinlik salonunda yapılan törende 2017 Yılın Şiir Ödülünü Nurhan Kaya, Resim Ödülünü Zafer Dilekçi, Fotoğraf Ödülünü Zahide Tunç aldılar. Törende konuşan dernek Başkanı Şehabeddin Tosuner “Sanat, ülkemizde öğretmenlerimizle yaygınlaşabilir, yetenekleri ilk gören onlardır ama önce sanat eğitimi almış öğretmenlerimiz üretken sanatçı olmaları gerekiyor” diye konuştu ve ödülleri öğretci etkinliklerinde öğrencilerin başarıları kadar öğretmen sanatçılarımızın başarılı çalışmalarını değerlendirdiklerini açıkladı.